Ik ben Ilona den Ouden. Als klein meisje was ik al graag buiten en gek op dieren. Vanaf mijn 15e wandel ik wekelijks. Ik heb verschillende georganiseerde wandelingen gemaakt, maar door mijn onregelmatige werk in de zorg, trok ik er steeds vaker alleen op uit.

Wat beviel mij dat goed! Zomaar op een vrije dag uren door de schepping stappen, me verwonderen over alle mooie dingen die ik zag. Genieten van vogelconcerten, de zonnestralen gefilterd door boomtakken of de harde wind langs mijn hoofd in de polders. Ja, natuurlijk kwam ik ook regenbuien, blaren en spierpijn tegen, maar die verhoogden juist de voldoening na afloop.

In 2011 heb ik het voorrecht gehad om vanuit Gouda naar Santiago de Compostela te lopen. Met zo min mogelijk bepakking 5 maanden en via 3 verschillende landen lopend aankomen in dit pelgrimsoord. Onderweg heb ik enorm veel vriendelijkheid en goedheid van mensen mogen ervaren, en heb ik de stilste en mooiste plekjes in de natuur gezien. Daarnaast kwam ik veel wilde dieren, prachtige kathedralen en talloze verschillende slaapadressen tegen. Deze rijke ervaring draag ik nog elke dag bij me in mijn hart.

Mijn werk speelde zich grotendeels af in de gezondheidszorg. Daar heb ik leren luisteren, observeren en doorvragen. Ervaring deed ik onder andere op bij een dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar, een gesloten psychiatrische afdeling en in de ouderenzorg.

Langzaam ontstond een nieuwe droom…Wat als ik nu één op één zorg kon verlenen, buiten? Naast mijn werk heb ik een opleiding gevolgd tot Life Coach. Als gelovig mens en belijdend lid van mijn kerk kan ik mijn werk niet los zien van het geloof. Dus werd het een christelijk bedrijf met een herkenbare Bijbelse naam. En nu is het zover… U kunt met mij meelopen!

Mocht u niet bekend zijn met de Bijbel, dan bent u zeker net zo welkom!

Neem gerust vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.